Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Mai ales că, zilele trecute, consilierii locali au aprobat regulamentul privind organizarea Târgului de Primăvară, ediția 2024, în organizarea Serviciului Public „Piața Gugulanilor”!

Fiindcă se apropie luna martie și există deja multe solicitări din partea agenților economici locali și din alte zone pentru comercializarea de mărțișoare, flori și alte cadouri, „Piața Gugulanilor” s-a apucat deja de treabă. Anul acesta, tema târgului este „Dezbracă-te de iarnă, să simți aerul de Primăvară”. În scurt timp, căsuțele de lemn din Parcul Dragalina urmează să fie mutate pe centru, locul tradițional de desfășurare al târgului.

„Ținând cont că serviciul nostru a achiziționat anul trecut 11 căsuțe (3×2,4 metri), bugetul serviciului fiind asigurat exclusiv din venituri proprii, încasările de la Târgul de Primăvară, prin închirierea celor 11 căsuțe, la tariful de 3.000 de lei/căsuță (comercializare mărțișoare, flori), va amortiza investiția făcută. De asemenea, se poate închiria și teren, la tariful de 300 de lei/mp pe perioada târgului, după terasa existentă în centru.”, a precizat Luminița Verdeș, șefa de la „Piața Gugulanilor”, precizări care au fost îndeajuns pentru ca aleșii locali să dea undă verde regulamentului.

Târgul de Primăvară de la Caransebeș are loc în perioada 13 februarie-10 martie, prioritate având comercianții care au participat an de an la târg.

JCS-R.M.