Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – Este isprava unui tânăr mehedințean de 22 de ani, ce a fost reținut după ce n-a oprit la semnalele unui polițist. Era și băut, fără permis și circula cu numere false…

Dis de dimineață, în 9 octombrie, la 4.27, autoturismul condus de tânăr pe strada Trandafirilor, în zona Parcului Domogled, a atras atenția unei patrule formată dintr-un polițist din stațiune și un jandarm. Polițistul i-a făcut semn să oprească, însă tânărul și-a văzut în continuare de drum. „Imediat, patrula de ordine publică a pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau doi bărbați, iar în timpul deplasării l-au somat în continuare pe conducătorul auto să oprească autoturismul și au luat legătura cu polițiștii din Mehedinți, pentru a-l opri la intrarea în județ. La ieșirea din Stațiunea Băile Herculane către Baia de Aramă, într-o curbă, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând cu autoturismul în albia râului Cerna.“, informează Poliția județului.

Oamenii legii au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor militari și al unui echipaj medical. Ambii ocupanți ai autoturismului, răniți ușor, au fost scoși din mașină de pompieri și preluați de echipajul medical.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 22 de ani, din județul Mehedinți, care conducea autoturismul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul nu era înmatriculat în circulație și avea montate alte plăcuțe cu numere de înmatriculare. Cei doi bărbați, de 22 și 36 de ani, ambii din județul Mehedinți, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar cel de 22 de ani nu a rămas internat. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Bărbatul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.“, a mai precizat IPJ.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu