Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Deputatul liberal cărășean a tras linie după ultima sesiune parlamentară, în cadrul căreia a inițiat o serie de legi de interes pentru cetățeni!

„În sesiunea parlamentară septembrie – decembrie 2023 am avut o activitate susținută pentru a iniția și promova legi de interes pentru fiecare cetățean. Dar, în mod special, mă bucur că am reușit să susțin o serie de amendamente la legea bugetului de stat pe 2024, prin care se oferă bani pentru dezvoltarea mai multor proiecte pentru comunitățile din Caraș-Severin. Datorită interpelărilor și întrebărilor am reușit să lămuresc mai multe nelămuriri ale cetățenilor, pe care le-au avut în relația cu Executivul. Am votat pentru adoptarea unor legi prin care oferim suport pensionarilor, persoanelor vulnerabile, dar și condiții pentru realizarea unor investiții masive în România!“, a declarat deputatul liberal Dumitru Rujan.

Amintim că liberalul cărășean face parte din Comisa pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, deținând poziția de secretar al acesteia, din martie 2022, făcând parte și din grupul parlamentar de prietenie cu Canada, fiind totodată vicepreședinte al grupului parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam.

În cifre, activitatea sa s-a concretizat în 3 luări de cuvânt în 3 ședințe, dintre care o declarație politică, alte 57 declarații politice depuse în scris, 125 de propuneri legislative inițiate, dintre care 39 promulgate ca legi, precum și 90 de întrebări și interpelări. Iar biroul său parlamentar funcționează în municipiul Caransebeș, pe strada Mihai Viteazu nr. 31, și în comuna Bozovici, pe strada Principală nr. 6.

JCS-T.K.