Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 22 februarie, cu scorul de 4-1, în deplasare, în fața echipei Pandurii Târgu Jiu. Rosso-nerii au înscris prin Emanuel Dat, Victoraș Astafei și Laurențiu Breșneni de două ori.

„În primul rând aș vrea să felicit Pandurii Târgu Jiu. Este o echipă tânără care ne-a pus probleme în prima repriză, ne-a și condus. Nu am putut să ne impunem jocul, fotbaliștii noștri au intrat relaxați și nu știu de ce. Toată săptămâna trecută le-am atras atenția, le-am spus să fie concentrați. Am urmărit amicalele formației din Târgu Jiu și am observat că este o echipă tânără, dar foarte tehnică. Au în componență jucători care vor să se afirme și am anticipat că va fi un meci greu. Până la urmă am câștigat datorită faptului că la pauză ne-am schimbat atitudinea. Mă bucur de victorie, pentru cele trei puncte, dar mai avem mult de muncă până să ne atingem obiectivul. Dacă vom aborda celelalte jocuri cu atitudinea din a doua repriză, sunt sigur că vom avea șanse”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

CSM Reşiţa: Cobrea, Laur. Rus (cpt.), Dudea, Erichot, R. Ispas, C. Cristea, Breşneni, Dat, Dodoi (Luboya 53′), Laur. Buş (Astafei 63′) – D. Ene (F. Dobre 90+1′). Rezerve neutilizate: Zimmermann, Danci, Caragea, Vasiu.

Pandurii rămâne ultima în Liga 2, pe 19, cu 8 puncte, iar CSM Reşiţa acumulează 21 de puncte, o egalează pe Concordia Chiajna şi o depăşeşte la golaveraj, acum fiind pe poziţia a 16-a, tot retrogradabilă.

JCS-Ștefan Moraru