Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cei mai tari bikeri și alergători montani sunt așteptați în weekend la Caransebeș, în Parcul Teiuș, pentru ediția cu numărul 5 a concursului Gugulan MTB & Run! Acesta are loc timp de două zile, prima fiind dedicată profesioniștilor, iar cea de-a doua, duminică, copiilor!

Detalii despre competiție ne-a oferit Tania Pârvu, de la Gugulanii Sportivi, cei care organizează, alături de Primăria Caransebeș și numeroși sponsori, Gugulan MTB & Run: „Sâmbătă, 21septembrie, avem concursul pentru cei mari, iar duminică, 22 septembrie, avem Gugulan KIDS. Pentru cei mari am pregătit 3 trasee de Mountain Bike, în jurul Caransebeșului, de 19, 28 și 52 km, care trec prin Lindenfeld, iar pentru alergători avem două trasee, de 6, respectiv 19 km. Înscrierea este gratuită pentru cei sub 19 ani. Participanții vor primi kituri de participare, medalia de finisher și câte o porție de gulaș delicios. De asemenea, avem premii pe categorii de vârstă în valoare totală de 29 de mii de lei, iar sub 18 ani premiile sunt în produse. Marele start va fi sâmbăta, la ora 10. Duminică, startul la concursul pentru copii va fi la ora 11, înscrierea fiind gratuită, la fața locului.”

Așadar, pe 21 și 22 septembrie, toate drumurile duc la Caransebeș! „Fii parte din Gugulan MTB&Run și trăiește experiența alături de noi!”, este invitația organizatorilor. Evenimentul este posibil cu sprijinul Primăriei Caransebeș, al Fundației Comunitare Timișoara și Banatul Montan, prin proiectul #RoBikeValley, susținut de Decathlon si sponsori locali.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu