Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fundașul celor de la FCSB este convins însă că diferența între români și nemți nu este una foarte mare, chiar dacă echipa lui Joachim Low a ratat ocazii imense pe Arena Națională, în partida câștigată doar cu 1-0. Fotbalistul reșițean a fost folosit de Mirel Rădoi pe postul de fundaș dreapta în ambele partide disputate până acum de tricolori!

„A fost un meci cu o echipă foarte mare, cu jucători de calitate. Chiar am vrut să văd la ce nivel sunt, dacă pot să le fac față, să îmi fac o analiză, să văd ce am de îmbunătățit. La Steaua am mai jucat în Europa League, preliminarii de Champions League, am jucat cu Manchester City, cu jucători precum Aguero, Yaya Toure, Otamendi, Stones, transferat pe nu știu câte milioane. Chiar îmi doream să văd dacă diferența între mine și ei este foarte mare. Eu zic că este o diferență, dar nu uriașă. Noi avem altă mentalitate, ei au alte principii, modalități și cred că asta face diferența. În rest cred că am avut posibilitatea să îi egalăm, să facem un meci mare. Am avut ocazii”, a declarat reșițeanul Ovidiu Popescu într-un interviu acordat FRF TV.

Următorul meci al tricolorilor va fi împotriva Armeniei, iar Ovidiu Popescu crede că  România are forța să obțină cele 3 puncte: „Nu pot să promit nimic, nu ştiu ce se poate întâmpla, că nu suntem prevăzători. Eu la fiecare meci încerc să dau tot ce am mai bun, să îmi depăşesc limitele. Normal că avem forţă (n.r. – să câștigăm meciul cu Armenia). Suntem un grup unit şi avem jucători care evoluează în campionate puternice. Atmosfera este bună”.

JCS-Ș.M.