Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Partida dintre CSM Oradea, una din favoritele la promovarea în Liga Zimbrilor, și CSM Reșița, de sâmbătă, 19 februarie, s-a încheiat cu scorul de 31-29 (14-16) în favoarea reșițenilor, iar rosso-nerii au bifat astfel al treilea succes consecutiv din play-off-ul de promovare!

„A fost un meci foarte dificil pentru noi și sunt fericit că am obținut, în opinia mea, o victorie meritată. Ne-au condus mai bine de 45 de minute, dar am reușit să reducem din diferență și spre final am fost mai concentrați decât adversara noastră. Ne-am așteptat ca această partidă să fie grea, CSM Oradea este o echipă foarte bine omogenizată, dar noi ne-am autodepășit și am făcut un meci extraordinar. Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor care ne-au felicitat după meci, celor care sunt alături de noi și îi așteptăm la sală, la jocul din Cupa României. Va fi un meci spectaculos, vom întâlni CSM București, o echipă de primă ligă și vrem să vedem care este diferența de valoare dintre noi și această formație”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal al echipei reșițene.

CSM Reşiţa: Boban Vuița, Ionuţ Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuţă, Marius Negru (5), Cătălin Obrocea, Marius Bahan (1), Snezan Radosavlevici (1), Raul Heimbach (6), Daniel Burac, Marian Negru, Marian Mitran, Andrei Bondoc (3), Deniss Kirsch (1), Antonio Gîrban, Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Lucian Ignat (2), Denis Barbu, Eduard Belchite (12).

CSM Reșița ocupă locul 2 în play-off-ul de promovare, cu trei victorii din trei meciuri, la egalitate de puncte, 9,  cu formația de pe prima poziție, CSM Făgăraș, dar cu un golaveraj mai slab.

Urmează pentru elevii lui Radu Bote și Mihai Rohozneanu jocul de acasă, de miercuri, 23 februarie, de la ora 17:00, cu CSM București, echipă de primă ligă, din Cupa României.

JCS-Ștefan Moraru