Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cele două echipe de fotbal american vor reprezenta Banatul în noua ediție a Campionatului Național, care va începe în toamnă!

Reșița Locomotives și Timișoara 89ers anunță cu entuziasm că vor participa în Campionatul Național de Fotbal American 2024 împreună, reprezentând Banatul! Această participare marchează o nouă etapă în parteneriatul strâns și de succes dintre cele două echipe, care își unesc forțele pentru a aduce spectacol și performanță pe terenul de joc. Susțineți-ne pe parcursul acestui sezon palpitant!”, transmite clubul Reșița Locomotives.

Jucătorii de fotbal american din Reșița au început antrenamentele de aproximativ două săptămâni, pe stadionul Gloria. De asemenea, un nou jucător s-a alăturat echipei fondate de Raul Siladi! „Avem un nou QB (quarterback, cel mai important post de pe teren, jucătorul care anunță schemele de atac și pasează mingea coechipierilor din apropiere sau aruncă mingea colegilor din fața liniei de atac-n.r.)! Shazzon Mumphrey vine din Louisville, Kentucky. Printre atuuri se numără experiența câștigată la cel mai înalt nivel, a fost jucător la Universitatea New Heaven. În ultimii 3 ani a activat la echipa Prague Lions. Îi urăm bun venit lui Shazz la Reșița Locomotives!”, este mesajul locomotivelor reșițene.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Bălăceanu Dan