Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Atac violent, duminică, într-un local din zona centrală a Caransebeșului. Doi bărbați din Iaz, dintre care unul minor, au intrat într-o terasă cu fețele acoperite de cagule și au lovit un alt bărbat în ceea ce pare a fi o reglare de conturi, după spusele unor martori!

„Duminică, 21 iulie, la ora 14:37, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic la un local din Caransebeș, de către două persoane care ar fi avut fețele acoperite cu măști de culoare neagră. Echipa de polițiști care s-a deplasat la fața locului a stabilit că partea vătămată ar fi fost lovită cu obiecte contondente în zona corpului și în zona capului de către doi bărbați, ambii agresori având fețele acoperite cu măști negre. Victima a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, în seara de duminică s-a reușit identificarea a două persoane din Iaz, comuna Obreja, tată și fiu, în vârstă de 40, respectiv 17 ani.”, au transmis cei de la IPJ Caraș-Severin.

Inițial, cei doi au au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, însă ieri judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Caransebeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi indivizi.

JCS-R.M.