Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În acest sens au fost organizate câteva acţiuni. Astfel, iubitorii sportului pe două roţi sunt invitaţi sâmbătă, 7 august, de la ora 15.00 în centrul Reşiţei, de unde se va pleca într-o tură până la Şură. Primii 100 de participanţi vor îmbrăca tricoul Radio Reşiţa!

Tot sâmbătă, 7 august, de la ora 17.00 pe platoul de la Secu va avea loc un spectacol folcloric. Vor urca pe scenă mai mulţi interpreţi de muzică populară din Banat, între care Nicu Novac şi Ionică Ivan. Ascultătorii care doresc să participe la eveniment pot ajunge la Şură şi cu autobuzele puse la dispoziţie de Societatea de Transport Urban Reşiţa.

Duminică, 8 august, de la ora 19.00, în centrul oraşului se va desfăşura un concert de muzică uşoară. Vor cânta Mara Muşat, Sonar cu Gabriel Burduja, Maryliss și aşa cum Radio Reșița ne-a obişnuit la fiecare aniversare, va fi prezentă şi trupa Direcţia 5. „De un sfert de secol, Radio Reşiţa a unit comunitatea, a ajutat mii de persoane şi a dus mai departe mesajul faptelor bune. Radio Reşiţa! Informaţie cu suflet! De 25 de ani!“, ne-a spus
managerul Laura Sgaverdia.

JCS-L.A.