Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Jocul dintre CSM Jiul Petroșani și ACS Progresul Ezeriș va avea loc vineri, 22 aprilie, de la ora 17:00, pe stadionul „Petre Libardi”, în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii a 3, Seria a VII-a!

Cărășenii vin după înfrângerea, scorul 1-4, suferită pe teren propriu cu Viitorul Șimian, în timp ce Jiul a pierdut acasă, scor 1-2, cu CS Armata Aurul Brad.

„Ne vom deplasa în etapa viitoare la Jiul și vom întâlni o echipă de tradiție a fotbalului. Jiul Petroșani este o formație pe care o respectăm, dar vom încerca să câștigăm acest meci, mai ales că în etapa trecută am pierdut puncte acasă. Jocul pe care l-am prestat în partida precedentă din campionat și atitudinea băieților ne dau speranțe și dreptul să credem că vom câștiga la Jiul. Nu vom avea mari absențe de lot pentru acest joc. În etapa trecută, Ciurea a ieșit de pe teren chiar în prima repriză, el având o întindere musculară și nu am dorit să-l forțăm pentru a nu risca o accidentare”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru