Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – FC Progresul Ezeriș s-a impus sâmbătă, 4 februarie, cu scorul de 5-0, în partida amicală împotriva echipei de Liga a IV-a CS Oravița! Golurile echipei pregătire de Mircea Manu au fost înscrise de Samy Brathwaite, Sorin Careba, Bogdan Dumitru și Bogdan Geangălă („dublă”)!

„A fost un joc bun, de verificare, care a venit după o săptămână de pregătire. Antrenorul Mircea Manu a folosit mulți jucători tineri, unii care vor rămâne, iar alții nu. Am încercat să facem o mișcare, să legăm relațiile de joc. Nu ne-a interesat scorul, importantă a fost mișcare și mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Pregătirea o facem pe stadionul Gloria, dar ținând cont de vreme nu vom intra pe teren, deoarece îl vom strica. Vom vedea, vom încerca să ne pregătim pe un sintetic, aceasta este situația. Și la nivel național este o problemă cu infrastructura, nu-s terenuri suficiente. Nu suntem mulțumiți încă de lot. Am văzut la treabă câțiva jucători buni în probe la acest amical, care vor și rămâne în continuare cu noi. Încă așteptăm și mai căutăm fotbaliști. Ne mai trebuie pe faza ofensivă un atacant, un fundaș central și unul lateral dreapta. Mai este puțin timp până când se va încheia perioada de transferuri și vom vedea ce putem face”, a declarat Cristian Șodâncă, directorul sportiv de la Progresul Ezeriș.

Antrenorul Mircea Manu a trimis în teren următorul prim 11”: Birăescu, Musa, Faizal, Veca, Dumitru, Careba, Cărăușu, Derbac, Brathwaite, Rotariu și Geangălă. Au mai jucat: Lungu Ș., Cîrlugea A., Burkan I., Barbu, Lungu I., Damian, Corneanu și Crețu.

În următorul amical, Ezerișul va întâlni pe 11 februarie liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin, Magica Balta Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru