Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș a câștigat sâmbătă, 18 septembrie, la limită, scor 1-0, jocul cu ACS Viitorul Șimian, în etapa a IV-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Unicul gol al meciului a fost marcat din lovitură de la 11 metri de către Rafael Hrudei, penalty-ul fiind obținut de Călin!

Astfel, Ezerișul leagă două victorii consecutive, după ce în etapa precedentă cărășenii s-au impus la Aurul Brad cu scorul de 3-1. „După cum am anticipat, meciul a fost unul dificil. Majoritatea echipelor vin la Caransebeș să ia puncte, dar mă bucur că am câștigat. Știam că va fi dificil să câștigăm, terenul a fost destul de rău, iar echipa din Șimian s-a apărat destul de bine. Am avut câteva ocazii ratate, dar este bine că am reușit să înscriem și să câștigăm cu 1-0. Ne așteaptă un meci la fel de greu la Jiul Petroșani, dar până atunci ne vom pregăti zilnic începând de marți și sperăm să obținem un rezultat pozitiv și acolo”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Ezerișului.

Cărășenii au început partida în formula: Birăescu, Mărgan, Marius Musteța, Popescu, Dalea, Călin, Derbac, Rotariu, Marian Musteța, Rusnac și Hrudei. Rezerve: Spînu, Dragomir, Secula, Ciurea, Barbu, Dumitru, Arjocan și Giurică.

Pentru Ezeriș urmează partida de sâmbătă, 25 septembrie, în deplasare, cu Jiul Petroșani.

JCS-Ștefan Moraru