Caraş-Severin, Romania

EZERIȘ – ACS Progresul Ezeriș s-a impus sâmbătă, 21 mai, cu scorul de 5-1, în partida cu Jiul Petroșani, în penultima etapă a play-out-ului Ligii 3!

Formația antrenată de Dorian Arbănaș a câștigat grație dublei lui Dorel Zamfir și hattrick-ului realizat de atacantul Musoni! În urma acestui succes, Ezerișul a rămas pe locul 4, cu 26 de puncte. Aurul Brad este pe 5, cu 25, iar Viitorul Pandurii 2 este pe ultimul loc, cu 21 de puncte. Lupta pentru rămânerea în Liga 3 se va da în ultimul joc din acest play-out, iar cărășenii au nevoie de cel puțin un punct la Brad.

Jocul a fost foarte greu, deoarece l-am început de la scorul de 0-1. Am primit gol în minutul 2 dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Băieții au luptat, și-au dorit mult această victorie și s-au dăruit exemplar. Până la urmă, am reușit să învingem de o manieră categorică, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat când eram cu un jucător în minus pe teren. Dragomir a fost eliminat în minutul 60. Totuși, am avut un final de meci bun, în care Musoni a reușit un hattrick și pot spune că a adus liniștea în jocul din Valea Domanului. O victorie frumoasă, dar nu suntem încă liniștiți. Urmează finala cea mare, care va fi sâmbătă la Brad. Din fericire avem două variante: victoria sau egalul. Dacă nu am fi învins acum Jiul, ar fi trebuit să obținem neapărat victoria la Brad. Chiar și așa, vom merge la victorie la Brad și vom ataca. Dacă vom merge la ciupeală sau cu gândul să scoatem un rezultat de egalitate, nu o să reușim să obținem nici măcar un punct”, a declarat Cristian Șodâncă, președintele Progresului Ezeriș.

Progresul: Birăescu, Ciurea, Mărgan, Zamfir, Dragomir, Rotariu, Cărăușu, Călin, Dumitru, Turău și Musoni. Rezerve: Bot, Barbu, Dediu, Crețu, Constantin.

Meciul sezonului pentru cărășeni va fi pe 28 mai, când Progresul va juca în deplasare, cu CS Armata Aurul Brad.

JCS-Ștefan Moraru