Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – ACS Progresul Ezeriș va juca vineri, 1 aprilie, de la ora 17:00, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, pe stadionul sintetic din Valea Domanului, în prima etapă a play-out-ului!

„Cel mai important lucru este să avem aceeași atitudine ca în meciul cu Voința Lupac, iar dacă vom elimina greșelile personale pe care le-am făcut în etapa trecută, cu siguranță că vom putea obține un rezultat pozitiv. Trebuie să câștigăm, nu mai avem voie să facem pași greșiți, mai ales în meciurile de pe teren propriu. Băieții au înțeles ceea ce vreau de la ei, știu cum trebuie să joace tehnico-tactic, sunt apți din punct de vedere fizic și mental și ne dorim să facem un meci bun. Dacă nu vom câștiga cu Târgu Cărbunești cu siguranță că ne va fi foarte greu de acum înainte. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Ca si o noutate, am adus un atacant din Gibraltar, dar așteptăm să vină cartea verde pentru a putea juca. Sperăm ca până la ora meciului acesta să aibă drept de joc, deoarece sunt convins că ne-ar ajuta mult în atac. Este un jucător de forță și sper să-l pot folosi. În situația actuală în care se află echipa obiectivul este clar salvarea de la retrogradare. Acesta este cel mai important lucru și sper să reușim să ne salvăm”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Din play-out mai fac ACS Viitorul Șimian, CS Armata Aurul Brad, CSM Jiul Petrășani și ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru