Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – ACS Progresul Ezeriș a terminat la egalitate sâmbătă, 30 aprilie, scor 0-0, partida de acasă cu CS Armata Aurul Brad, din etapa a V-a a play-out-ului Ligii 3, Seria a VII-a!

În urma acestei remize, cărășenii rămân tot pe locul 3, dar distanța față una dintre contracandidatele la retrogradare s-a micșorat. Gilortul Târgu Cărbunești a câștigat cu scorul de 2-1 cu Jiul Petroșani și s-a apropiat la doar două puncte de Ezeriș, chiar înainte de meciul direct dintre cele două formații. În cazul unui succes în etapa viitoare la Cărbunești, Progresul Ezeriș ar fi în mare parte salvată de la retrogradare.

„A fost un meci între două echipe care și-au dorit victoria. De aceea au fost multe faze de poartă și s-au creat multe ocazii de gol de ambele părți. Și noi am avut ocazii, dar și ei au putut să marcheze. A fost un joc pentru menținerea în Liga 3 și până la urmă, important este că nu am pierdut. Acesta a fost și scopul, având în vedere că în săptămâna de dinaintea jocului am avut probleme de lot. Musoni nu s-a antrenat deloc, Călin la fel, plus Ciopragă care a avut pneumonie. S-a putut vedea în timpul meciului faptul că am fost nevoit să schimb ambii fundași centrali și cred că acest rezultat de 0-0 este unul echitabil. Cu siguranță că erau mai bune cele trei puncte, dar este foarte important faptul că avem două meciuri la rând pe care nu le-am pierdut. Ne ajută destul de mult acest punct, mergem miercuri la Cărbunești, unde ne dorim să scoatem punct sau puncte. Apoi, vom juca cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Consider că în jocul de la Cărbunești și în cel cu Pandurii 2 am putea să ne decidem soarta. Dacă băieții vor înțelege că urmează două meciuri foarte importante, cred că vom putea reuși să salvăm echipa”, a declarat antrenorul Dorian Arbănaș.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Zamfir, Dragomir, Dumitru, Călin, Rotariu, Cărăușu, Musoni, Ciopragă, Turău și Barbu. Rezerve: Secula, Crețu, Ciurea și Măduța.

Urmează pentru Ezeriș partida din etapa a VI-a a play-out-ului, când va juca în deplasare, pe data de 4 mai, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești.

JCS-Ștefan Moraru