Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – AFC Progresul Ezeriș a remizat vineri, 29 octombrie, scor 2-2, acasă, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, la capătul unui meci spectaculos!

În minutul 43, Almăjanu i-a pasat lui Dragoș Săulescu, iar fostul jucător al Caransebeșului și Reșiței a evitat doi adversari și a deschis scorul din careu, oaspeții intrând în avantaj la pauză. În partea secundă a jocului, în minutul 52, Daniel Giurică egalează cu o lovitură de cap și tot el, cu același procedeu, în minutul 75, a adus Ezerișul în avantaj. Dănăricu a ratat un penalty pentru oaspeți, însă în minutul 82, același Săulescu a speculat o eroare în defensiva improvizată a gazdelor și a adus egalitatea pe tabelă. 2-2 a fost și scorul final, iar seria de patru înfrângeri consecutive a cărășenilor s-a încheiat.

„Am fost conduși la pauză, am reușit să egalăm și să preluăm conducerea. La scorul de 2-1 pentru noi am ratat unu contra unu prin Barbu, iar apoi am fost egalați. La scorul de 2-2 oaspeții au ratat și un penalty. A fost un meci de care pe care, pe un teren groaznic. Totuși, jocul a fost unul frumos, cu goluri, cu ratări, și-mi pare rău că am pierdut două puncte. Trebuia să câștigăm acest meci. Per ansamblu sunt mulțumit de joc, mă bucur că n-am mai pierdut, am întrerupt seria de patru rezultate slabe. Puteam să și câștigăm acest meci și la fel de bine am fi putut pierde. Am avut doar 13 jucători pe foaie și nu pot decât să fiu mulțumit de băieți. Am avut o șansă foarte mare la 2-1 să închidem meciul, dar așa este în fotbal. Ocaziile se răzbună și totuși mă bucur că am luat un punct. În etapa următoare avem cu Pandurii, o echipă bună, care se bate la promovare. Vom juca pe un teren bun și eu cred că noi jucăm mai bine în deplasare. În zece etape acasă am obținut doar patru puncte, afară am făcut șapte. Ne așteaptă un meci destul de greu, dar mergem să jucăm fotbal. Am probleme foarte mari de lot. Am avut pe bancă la acest meci un portar și un jucător de câmp. Sper ca măcar pe trei jucători să-i refacem până la meciul următor”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul cărășenilor.

Progresul Ezeriș: Birăescu (cpt.), Mărgan, Dalea, Giurică, Derbac, Arjocan, Călin, Mustețea, Hrudei, Rotariu și Dumitru. Rezerve: Spînu, Barbu, Popescu, Dragomir.

Târgu Cărbunești: Voinea, Cuțitoiu, Dolcescu (cpt.), Gheorghe, Miroiu, Săulescu, Stegaru, Oprișa, Almăjanu, Gîlcescu, Filip Rezerve: Istudor, Safta, Chirică, Lazăr, Dănăricu, Bucur.

Pe elevii lui Dorian Arbănaș îi așteaptă partida din 5 noiembrie, din deplasare, cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru