Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primul derby cărășean din acest sezon al Ligii 3, Seria a VII-a, se va disputa între ACS Progresul Ezeriș și CSM Reșița, sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 15:00, pe stadionul din Caransebeș!

CSM Reșița vine după un succes acasă cu scorul de 3-0 în fața echipe ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, iar Ezerișul a obținut în etapa trecută cele trei puncte din deplasarea de la Jiul Petroșani. Formația antrenată de Dan Alexa este principala favorită la locul I, fiind până în prezent echipa care a câștigat toate jocurile și care are cea mai bună defensivă. Progresul a început slab acest campionat, cu un egal și o înfrângere, dar antrenorul Arbănaș a reușit să redreseze echipa, iar în ultimele trei jocuri a obținut nouă puncte.

CSM Reșița și Progresul Ezeriș s-au întâlnit luna trecută și în Cupa României, iar la finalul celor 120 de minute, formația reșițeană s-a impus cu scorul de 3-2.

„Urmează jocul cu Progresul Ezeriș, vom evolua împotriva unei echipe care ne-a pus probleme în Cupa României. Formația din Ezeriș este una foarte ambițioasă, care a crescut foarte mult față de sezonul precedent. Sperăm ca starea terenului de joc să fie una bună și sper să câștigăm. Mergem la Caransebeș după toate cele trei puncte, deoarece ne dorim să legăm cât mai multe victorii”, a declarat Dan Alexa, antrenorul Reșiței.

La rândul său, tehnicianul Dorian Arbănaș de la Progresul Ezeriș a spus: „Jucăm cu Reșița în etapa aceasta, echipa cea mai bună din serie. O să încercăm să ne ridicăm la nivelul echipei CSM Reșița, atât cât putem noi, dar este sigur faptul că ne vom lupta pentru fiecare minge. Sper să fie un spectacol fotbalistic frumos, să vină spectatorii la meci în număr mare, deoarece până la urmă joacă două echipe din Caraș-Severin. Echipa mai bună va câștiga”.

JCS-Ștefan Moraru