Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Formația din Ezeriș a efectuat deja vizita medicală și a reluat antrenamentele, sub comanda antrenorilor Dorian Arbănaș și Giani Trușcă, iar în weekend a jucat un amical la Lugoj, pierdut cu 0-3. Nu sunt motive de îngrijorare, cărășenii fiind de abia la începutul pregătirii, cu multe nume noi în lot, după cum ne-a spus președintele Șodâncă!

„Am început marți, 13 iulie, pregătirea. La primul apel au fost prezenți 20 jucători, câțiva învoiți și alții pe care îi așteptăm să se alăture lotului săptămâna viitoare. Sâmbătă am disputat un prim joc în care antrenorul Arbănaș a vrut să îi vadă pe noii veniți și pe cei aflați în pregătire, posibile achiziții. În 21 iulie vom disputa un joc amical la Buziaș cu prietenii noștri de la Phoenix, apoi încă un joc cu Avântul Topolovățul Mare, o altă echipă din Liga 4, din Timiș. Obiectivul noului sezon este să închegăm o echipă competitivă, să dam șansa tinerilor să joace în continuare și să ne situăm cât mai sus în clasament!”, a declarat Cristian Șodâncă.

Ca achiziții, Ezerișul s-a întărit cu Marius Călin, de la Poli Timișoara, dar și cu doi cărășeni, Nicu Popescu și Iosif Rotariu, de la Nera Bozovici. Pe filiera Kawagoe, a sosit la echipă și un japonez de 19 ani, Ishimaru, iar în teste se mai află doi juniori de la CSM Reșița, Bena și Dumitru, Ichim de la Măureni și Stoia de la Poli Timișoara. Este așteptat și un vârf de atac moldovean, internațional U21, Ghiderman, dar și alți jucători. Până acum, au plecat din echipa din sezonul trecut Narcis Plută la CSM Deva, Ionuț Derbac la CFR Cluj 2 și Sergiu Rimowecz, care s-a întors la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru