Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 22 octombrie, scor 28-32, deplasarea cu SCM Politehnica Timișoara, în ultima etapă din turul campionatului!

Chiar și așa, echipa pregătită de Radu Bote și Mihai Rohozneanu a încheiat turul pe primul loc, fiind la egalitate cu SCM Timișoara, ambele având 15 puncte. Urmează o pauză de aproximativ trei săptămâni pentru handbaliștii reșițeni, deoarece în prima etapă din retur vor sta.

„A fost un meci echilibrat și frumos. În prima repriză am condus în permanență, iar finalul acesteia ne-a găsit în avantaj de trei goluri. În repriza a doua Timișoara a început mai agresiv, mai ales în apărare. SCM a folosit și jucători de primă ligă, dar acest lucru nu constituie o scuză. Până la urmă, aceste meciuri sunt niște teste foarte bune pentru noi și vrem să vedem exact unde ne situăm în momentul de față. Și în partea secundă s-a mers cap la cap până în ultimele cinci minute, atunci când Timișoara s-a desprins la trei goluri și a reușit să câștige. Este prima noastră înfrângere, nu facem un capăt de țară și vom analiza acest meci. Vom vedea unde am greșit și unde mai avem de lucrat. După cum bine se știe, vom avea o pauză de aproximativ trei săptămâni în care vom avea suficient timp să ne degajăm de la această înfrângere și să ne pregătim pentru retur. Experiența jucătorilor de la Poli și-a spus cuvântul, portarul lor a fost de la prima echipă și a avut câteva intervenții foarte bune. În handbal contează foarte mult poarta. Aș dori să le mulțumesc spectatorilor care au fost în sală și ne-au susținut, în special mulțumesc galeriei, care ne-a încurajat pe toată durata partidei. De asemenea, chiar dacă am pierdut, vreau să-i felicit și pe colegii mei pentru evoluție și pe întregul staff al nostru. Câștigăm împreună și pierdem împreună. De data aceasta s-a întâmplat ca cei de la Timișoara să fie mai buni. Este clar că ne vom pregăti mai bine pentru meciul retur cu Timișoara, care va fi acasă la noi”, a spus handbalistul Marius Bahan.

CSM Reșița: Vuița Boban, Bogdan Tomescu, Alex Blagoe, Marius Bahan (8), Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach, Marian Negru (9), Marius Negru (6), Andrei Bondoc, Lucian Ignat (2), Deniss Kirsch (1), Rareș Scurt, Antonio Gîrban, Ionuț Tănasă, Dragoș Dăneasa și Raul Bote (2).

În prima etapă din retur Reșița va sta, iar următorul joc al rosso-nerilor va fi duminică, 13 noiembrie, în deplasare cu CSU Politehnica Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru