Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Municipalitatea se ţine de cuvânt şi înlătură din peisajul urban, de pe coloana vertebrală a Reşiţei, atelajele trase de animale, care nu doar că încurcă traficul, dar mai şi lasă în urmă resturi de nedorit!

Prima căzută în plasa noilor reguli este o căruţă trasă de cal prinsă de poliţiştii locali pe Aleea Speranţei şi ridicată ulterior de pe Calea Timişoarei, de o maşină a Primăriei. De fapt, nici Calea Timişoarei, nici Aleea Speranţei nu figurau pe traseul interzis căruţelor, astfel că municipalitatea ne-a oferit o explicaţie. Căruţaşul a fost observat pe camerele de trafic, după ce s-a plimbat cu atelajul prin Govândari.

„În ziua de 21 iulie, lucrători din cadrul Direcției Poliția Locală Reșița l-au depistat pe numitul I.I., din Reșița, circulând cu un vehicul cu tracțiune animală fără respectarea normelor legale. Împotriva acestuia au fost dispuse măsurile stabilite de Hotărârea Consiliului Local nr. 242/2020 privind interzicerea circulației căruțelor prin municipiul Reșița, fiindu-i aplicată o amendă de 1.000 de lei și măsura tehnico-administrativă de ridicare și reținere în vederea imobilizării atelajului“, transmite Poliţia Locală Reşiţa.

JCS-A.M.