Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Pompierii cărășeni au dovedit încă o dată că sunt cei mai buni nu doar în meseria pe care o practică, ci și la atletism!

Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – Etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a încheiat vineri, 12 mai. Competiția s-a desfășurat în perioada 10-12 mai, în municipiul Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, unde cei mai buni pompieri sportivi din țară s-au întrecut pe parcursul celor trei zile, în încercarea de a urca pe podium.

„După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, colegii noștri au reușit să se claseze după cum urmează: Mr. Ilie Cosmin Sorin (șeful pompierilor caransebeșeni – n.r.) s-a clasat pe locul I la toate cele patru probe la care a participat, respectiv: săritura în lungime, 1500 metri, viteză 100 metri și cros 3000 metri. Plt. maj. Lupșac Laura Maria a obținut locul IV la proba de viteză 60 metri, locul II la proba cros 2000 metri și locul I la proba de 800 metri. Plt. adj. Bursuc Adrian a obținut locul IV la proba cros 4000 metri. De asemenea, la acest campionat au participat și trei dintre colegii noștri soldați, sld. Mihalca Cristian, sld. Marco Daniel și sld. Arjocan Denis (fotbalist la Magica Balta Caransebeș – n.r.), acesta din urmă obținând un rezultat foarte bun la proba de viteză 100 m, clasându-se pe locul al doilea. Reușitele colegilor noștri au rezultat în clasarea pe locul I pentru cele mai bune rezultate a lotului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență SEMENIC al județului Caraș-Severin. Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat. Felicitări, dragi colegi!”, este mesajul postat de ISU Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru