Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – În urmă cu puțin timp, între localitățile Reșita și Oravița, s-a produs un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție din dotarea inspectoratului. Autospeciala era condusă de un polițist de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Caraș-Severin și circula în direcția Oravița!

În urma accidentului a rezultat rănirea polițistului, care a fost preluat conștient de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. Traficul rutier în zonă nu este restricționat.

ACTUALIZARE: Potrivit Poliției județului, agentul de poliție de la Transporturi era în timpul serviciului și conducea o autospecială a Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pe DJ 581, înspre Oravița. La intersecția cu DC 77 Rafnic, într-o curbă la stânga, pe carosabilul umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara carosabilului.

Polițistul rănit a fost preluat de o ambulanță și a ajuns la spital. A fost testat și s-a stabilit că nu se afla sub influența alcoolului, dar i-au fost prelevate și mostre biologice. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.

JCS-A.M.

Adaugă comentariu