Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a semnat astăzi, 15 ianuarie 2024, contractul privind proiectarea, asistența tehnică şi execuţia lucrărilor de refacere a podului de pe DJ 582, peste râul Timiș, din localitatea Slatina Timiș! Podul a fost grav afectat în urma fenomenelor hidrometeorologice din 2020!

„Începutul acestui an aduce, așa cum am mai spus-o deja, o serie de lucrări ȋn infrastructura rutieră a județului. Circa 4,4 milioane de lei, fără TVA, este valoarea contractului semnat astăzi şi care include: proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia lucrărilor de refacere a podului din Slatina Timiș. Este un obiectiv important pentru localnici, dar şi pentru turiştii care doresc să ajungă pe Semenic.”, a declarat cu această ocazie președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca.

Lucrările vor fi efectuate de Vegas Center Wood House din Arad (lider) şi Intercad Proiect din Iaşi, cărora li se adaugă Alpenside Bucureşti şi SPC Elite Consulting din Iaşi, în calitate de terţi. Durata de realizare a serviciilor, conform anunţului de licitaţie, ar fi de maximum două luni pentru proiectare, urmate de maximum nouă luni pentru execuţia lucrărilor!

JCS-Nina Curiţa