Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În perioada 8 septembrie – 4 decembrie 2020, la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin s-au depus 303 solicitări de la 13 cluburi sportive din judeţ pentru a beneficia de vouchere gratuite pentru achiziţionarea de echipament sportiv în valoare de 300 lei/sportiv nou legitimat!

Valoarea totală a sprijinului financiar este de 90.900 lei, suma de care vor beneficia 303 de sportivi noi legitimaţi din judeţul Caraş-Severin la disciplinele sportive: handbal, gimnastică ritmică, volei, atletism, lupte, box, tenis, dans sportiv, karate, karate tradiţional, kempo, pescuit sportiv, arte marţiale, judo şi fotbal.

În perioada următoare, Ministerul Tineretului si Sportului va emite voucherele de echipament sportiv, iar prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Caraş-Severin se vor distribui celor 13 cluburi sportive beneficiare.

„Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin mulţumeşte tuturor părinţilor şi antrenorilor de la cluburile sportive care s-au implicat în acest program naţional de acordare de vouchere pentru sportivii noi legitimaţi”, a spus prof. Dorin Voina, inspector de sport în cadrul DJST-CS.

JCS-Ștefan Moraru