Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Curtea de Apel Timișoara a menținut sentința de la Tribunalul Caraș-Severin și a decis ca hotărârea Consiliului Local Caransebeș prin care viceprimarul Bebe Pasere a fost demis în urma votului a 16 din cei 19 aleși locali să fie, mai departe, suspendată. Magistrații de contencios de la Curtea de Apel au respins astfel recursul Consiliului Local Caransebeș!

„Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant al recurentului. Respinge recursul declarat de recurentul – pârât Consiliul Local al Municipiului Caransebeş reprezentat prin Primar împotriva Sentinţei civile nr. 94/10.02.2021 pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin în dosarul nr.256/115/2021, în contradictoriu cu intimatul-reclamant Pasere Felician-Ionel. Obligă recurentul – pârât la plata către intimatul – reclamant a sumei de 1500 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei, azi 24 martie 2021”, se arată în soluția pe scurt a Curții de Apel Timișoara.

Așadar, primarul Felix Borcean, care i-a reproșat mai multe lucruri adjunctului său, va trebui pe mai departe să conlucreze cu acesta.

Trebuie precizat că decizia de azi a fost doar pentru suspendarea hcl-ului, urmând un alt proces pentru anularea deciziei Consiliului Local Caransebeș.

JCS-Nina Curița