Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În această dimineaţă, în jurul orei 4.34, un apartament din municipiul Reșița, de pe strada Traian Lalescu, a luat foc, în incendiu fiind distruse bunuri în valoare de 20.000 lei!

Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Reşiţa au intervenit de urgenţă cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, a transmis ISU Semenic Caraş-Severin: „Incendiul care se manifesta cu flacără și degajare mare de fum, din cauza aprinderii articolelor de papetărie care se aflau depozitate în apartamentul de la parterul blocului, a fost localizat rapid și lichidat în jurul orei 05.30. Au ars bunurile din bucătăria apartamentului (centrală termică, frigider, aragaz, mobilier) și a fost afectat de incendiu restul apartamentului, fiind distruse bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei. Nu au fost înregistrate victime, nici persoane evacuate, bunurile salvate fiind în valoare de aproximativ 100.000 lei“.

Reprezentanţii ISU spun că, cel mai probabil, incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalația electrică a apartamentului, din cauza unei prize defecte .

JCS-A.G.