Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Femeia, de 32 de ani, din Iablanița, era dată în urmărire pentru comiterea mai multor fapte penale, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare!

Cărășeanca, una dintre „valorile“ întoarse în țară, după un sejur penal neortodox, a fost prinsă de polițiștii de la Secția Rurală Mehadia, urmând să fie pregătită pentru binemeritatul „export“.

„Marți, 16 ianuarie, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia au depistat o femeie de 32 de ani, din comuna Iablanița, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile italiene. Femeia era căutată de autoritățile din Italia, fiind condamnată la pedeapsa închisorii de 8 ani și 6 luni, pentru comiterea mai multor infracțiuni. Aceasta a fost preluată de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale al inspectoratului și prezentată procurorului din cadrul Curții de Apel Timișoara, care a dispus reținerea acesteia, pentru 24 de ore. Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, până la finalizarea procedurilor de extrădare către autoritățile italiene!“, informează Poliția Caraș-Severin.

JCS-A.M.