Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ne referim la ultimele decizii luate de aleşii locali, care au avizat documentaţia tehnică aferentă unei noi investiţii în zona cuprinsă între străzile Parâng şi Nicolae Titulescu, din cartierul Lunca Pomostului!

Pe masa de lucru a consilierilor locali s-au aflat recent documentaţia avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) şi indicatorii tehnico-economici pentru investiţia „Reabilitare zone verzi, parcări, alei pietonale şi locuri de joacă pentru copii în zona cuprinsă între străzile Parâng şi Nicolae Titulescu“.

Potrivit devizului general, valoarea totală se ridică la 9.581.768,51 lei cu TVA, din care pentru construcţii şi montaj suma alocată este de 7.321.587,07 lei. Suprafaţa de implementare a investiţiei este de 15.260,76 mp din care peste 8.000 mp vor fi spaţii verzi, în documentaţie acest fapt fiind explicat prin revigorarea spaţiilor verzi existente, precum şi prin înfiinţarea de altele noi. Pentru posesorii de autoturisme, proiectul prevede şi amenajarea a 23 de locuri de parcare. De asemenea, zona va avea iluminat public modern, alei pietonale, mobilier urban şi locuri de joacă pentru copii.

JCS-Nicoleta Moraru