Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În estimarea primarului Reșiței, acesta este stadiul lucrărilor la drumurile din zonă. Este vorba despre drumurile de acces în cartier, la a căror reabilitare se lucrează intens!

3 milioane de lei sunt investiți aici, mare parte din bani venind din fonduri europene, în vederea modernizării infrastructurii rutiere pe o lungime totală de 1️.600m. Vor fi modernizate integral străzile Mociur, Barbu Lăutaru și Grigore Alecsandrescu, împreună cu trotuarele și accesul către proprietăți, totodată amenajându-se rigole de scurgere și extinzându-se iluminatul stradal. Tot pentru zona Mociur este prevăzută, pe un alt proiect, și modernizarea drumului de acces din strada G.A. Petculescu.

„Sunt cartiere ale orașului care nu au beneficiat niciodată de lucrări ample de modernizare. Noi am finalizat lucrările în Poiana Golului, iar în Mociur suntem aproape gata. În Dealul Mare, firma care a câștigat contractul de execuție are întârzieri. Am avut multe discuții pe acest subiect, iar colegii mei fac tot posibilul ca să îi mobilizeze.”, scrie primarul Ioan Popa. Cu toate acestea, primarul își arată convingerea că și locuitorii din Dealul Crucii se vor putea bucura de o investiție serioasă, chiar dacă aici se pare că este nevoie de mai multă răbdare.

JCS-I.I.