Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat sâmbătă, 13 februarie, scor 2-2, în partida amicală cu Ripensia Timișoara. Acesta a fost și ultimul joc al rosso-nerilor înainte de primul meci oficial din 2021 din Liga 2, cel cu Csikszereda de sâmbătă, 20 februarie!

Pentru Reșița a deschis scorul din penalty în minutul 46 Laurențiu Buș, iar zece minute mai târziu Dulca, transferat de la Rapid, a majorat diferența rosso-nerilor cu un șut din afara careului. Ripensia a egalat prin golurile înscrise de Lalic și Sokovic. Chiar dacă echipa a fost egalată după ce a avut două goluri în avantaj pe tabelă, antrenorul Alin Minteuan a lăudat atitudinea fotbaliștilor săi.

„Am jucat în niște condiții destul de grele, a fost foarte frig afară, dar băieții s-au comportat foarte bine. Păcat de accidentarea lui Sălcianu, care a suferit o lovitură la cap, dar sper să-și revină cât mai repede și să fim toți sănătoși până la primul meci oficial. A fost un joc amical destul de bun, cu o agresivitate destul de bună. Am reușit să marcăm, păcat de cele două goluri primite, dar nu mă deranjează prea mult acest lucru. M-a bucurat atitudinea jucătorilor, care a fost una bună și ne gândim la meciul care o să urmeze din campionat, cu Csikszereda. Am rulat toți jucătorii la acest amical pentru a-i mai menaja pe băieți. A fost foarte frig și n-am vrut să se mai accidenteze cineva”, a declarat antrenorul Alin Minteuan.

CSM Reșița: Cobrea, Acka, Dudea, Sălcianu, Sima, Breșneni, Chera, Boboc, Popescu, Astafei și Buș. Au mai jucat: Zimmermann, Szijj, Dumitraș, Ilie, Dulca, Dat, Brînzan, Danci, Matiș, Veca, Ursu și Rimovecz.

Ripensia: Dobre, Macritchii, Tiereanu, Lavic, Fridrich, Călin, Stoi, Neagu, Piftor, Sorovic și Vasluian.

JCS-Ștefan Moraru