Caraş-Severin, Romania

EFTIMIE MURGU – A IV-a ediție a Cupei „Morilor de apă” la minifotbal se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 11 și 12 septembrie, pe terenul sintetic din localitatea Eftimie Murgu!

Zece echipe de copii din Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara se vor întrece, împărțite în două grupe, în funcție de categoriile de vârstă. Grupa copiilor născuți în anul 2009 va fi formată din echipele: CS Sorii Lupeni, CS Minerul Moldova Nouă, CS Phoenix Buziaș, Nera Prigor și Viitorul Eftimie Murgu. Grupa celor născuți în 2011 va cuprinde formațiile AS Ghiroda, CS Sorii Lupeni, CS Minerul Moldova Nouă, CS Phoenix Buziaș și Viitorul Eftimie Murgu. Turneul va începe sâmbătă, de la ora 11:00, cu meciul dintre Viitorul 2009 și Prigor 2009 și se va termina duminică cu jocul dintre Ghiroda 2011 cu Moldova Nouă 2011.

Este posibilă prezența la competiție și a fostului mare internațional Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu două echipe diferite, Steaua București și Steaua Roșie Belgrad.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin va sprijini și această ediție a Cupei Morilor de apă cu medalii și cupe. Din informațiile pe care le am, a fost invitat din partea Federației Române de Fotbal și cărășeanul Miodrag Belodedici. AJF Caraș-Severin va asigura arbitrajul competiției”, a spus prof. Dorin Voina, inspector al DJST Caraș-Severin.

Competiția juvenilă va fi organizată de Primăria Eftimie Murgu și Consiliul Local Eftimie Murgu, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru