Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Fostul antrenor secund de la CSM Reșița, Mihai Rohozneanu, a semnat un contract de „principal cu formația SCM Politehnica Timișoara, formației de evoluează în Liga Națională!

Rohozneanu lasă Reșița pe primul loc în Divizia A, cu 27 de puncte, la 5 distanță de următoarea clasată, formația secundă a lui Poli, care are și un meci în plus față de rosso-neri.

„Mulțumim, Mihai Rohozneanu, pentru tot ce ai făcut la CSM Reșița! Îți urăm multă baftă în noua ta provocare!”, a fost mesajul clubului reșițean pentru unul din cei mai reprezentativi sportivi pe care i-a avut de-a lungul timpului.

„Sunt conștient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj și să rămânem în Liga Națională. Bineînțeles că m-am uitat peste program și, din păcate, acesta nu ne avantajează foarte mult. Ce pot să spun, voi face tot ce ține de mine să reușim să evităm retrogradarea. Am ajuns la o înțelegere cu cei de la Poli, cu siguranță vom colabora până în vară. A fost propunerea celor la Timișoara. La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Cred că până atunci putem să vedem dacă ei sunt mulțumiți de mine şi dacă eu mă simt confortabil. Am zis că e mai bine, neavând o presiune de încă un an în plus de contract. Acum, nu știu, altul poate ar fi cerut un contract pe un an şi jumătate, în ideea că 6 luni de zile nu e suficient pentru a-şi implementa cele gândite pentru echipă. Dar mie mi se pare normal și am fost de acord cu perioada propusă pentru contract”, a declarat și Mihai Rohozneanu.

JCS-Ștefan Moraru