Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – E concluzia la care au ajuns cei mai mulți din cei care l-au văzut pe atacantul senegalez la lucru în acest sezon de Liga 3!

Cu 10 reușite în primele 6 etape pentru CSM Reșița, liderul autoritar al Seriei a 7-a, Ndiaye Mediop a ieșit la rampă și pare de neoprit de fundașii adverși, aceștia recunoscând cu fair-play că au avut viață grea cu vârful Reșiței pe gazon. Chiar și Mediop e conștient că poate juca la un nivel mult mai înalt, dar, deocamdată, dă totul pe teren pentru promovarea CSM-ului în Liga 2.

„Mă bucur că sunt golgheterul seriei și ajut echipa cât pot ca să promoveze în Liga 2. Locul meu nu e în Liga 3, dar momentan sunt aici și, cum am spus, încerc să dau tot ce am mai bun ca să ajut echipa să promoveze”, a declarat, cu modestie, senegalezul.

Mediop e incert pentru partida cu Voința Lupac, ce se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 15 în Valea Domanului, din cauza unor probleme medicale după jocul cu Progresul Ezeriș, în care vârful Reșiței a reușit o„dublă” în primele 20 de minute. Clubul reșițean a anunțat că, din cauza incidenței crescute a cazurilor de Covid-19, în tribunele stadionului „Mircea Chivu” accesul spectatorilor va fi permis doar pe baza certificatului verde.

JCS-R.M.