Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut sâmbătă, 5 martie, scor 23-32 (13-16), partida din deplasare cu CSM Odorheiul Secuiesc!

Handbaliștii reșițeni au plecat la Odorhei cu gândul la victorie, dar la acest joc au dat peste o echipă mult mai motivată și cu un portar într-o formă de zile mari. De celalaltă parte, Marius Bahan a precizat faptul că faza de ofensivă nu a funcționat, iar portarii rosso-nerilor au avut o prestație modestă. Lider este CSM Făgăraș cu maximum de puncte după primele patru jocuri, iar CSM Reșița este pe locul secund, cu 9 puncte.

„Felicit echipa Odorheiului, a fost mai bună din toate punctele de vedere și a fost mai motivată ca noi. Din punctul meu de vedere, poarta lor a fost senzațională, adică portarul lor a apărat peste 50% din aruncări și a avut un mare merit la victoria Odorheiului. Legat de echipa mea, consider că noi n-am reușit să gestionăm prea bine atacul și cred că pe faza ofensivă am avut cele mai mari probleme. Cu toate că ne-am mișcat bine în apărare, portarii noștri au lăsat de dorit la acest meci. Cu siguranță că ne vom pregăti mai bine și data viitoare vom fi mai buni. Nu este nicio tragedie această înfrângere, am pierdut un joc, iar sâmbătă cu Sighișoara cu siguranță că vom câștiga. Toate echipele sunt bune, suntem toate cam la același nivel. Evoluează în acest play-off de promovare primele două echipe din fiecare serie. Noi am reușit până acum să câștigăm primele trei meciuri, iar acum trebuie să recunoaștem că echipa Odorheiului a fost mai bună și mai motivată ca noi. N-am reușit să gestionăm atacurile cum trebuie. S-a văzut oboseală în rândul jucătorilor după această deplasare lungă, deoarece i-am simțit pe băieți lenți pe faza de atac. Am condus 4-1, iar apoi ne-au întors și s-a facut scorul 8-4 pentru ei. Deci am avut o cădere și n-am reușit să ne mai redresăm”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Lotul rosso-nerilor la acest meci a fost format din: Vuița Boban, Marius Negru (6), Marius Bahan, Adrian Acea, Ionuț Tănasă, Snezan Radoslavevici (2), Raul Heimbach (3), Daniel Burac, Mircea Negru (1), Andrei Bondoc (1), Deniss Kirsch (1), Antonio Gîrban (1), Dorian Turcuman, Lucian Ignat (3), Eduard Belchite (5) și Denis Dumuță.

În etapa a V-a a play-off-ului de promovare, CSM Reșița va juca sâmbătă, 12 martie, cu CSM Sighișoara, în Sala Polivalentă din Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Szekelyhon