Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a III-a a Diviziei A la handbal masculin, CSM Reșița se va deplasa sâmbătă, 2 octombrie, la Oradea, unde va întâlni echipa locală!

Reșița vine după o victorie clară cu CSU Craiova, scor 48-31, iar Oradea este liderul seriei, cu două victorii în două etape. Chiar în etapa trecută, Oradea a câștigat cu 42-25 pe terenul Timișoarei. Reșița și Oradea sunt două formații în formă, iar coordonatorul Marius Bahan consideră acest meci un derby al seriei.

„Urmează un nou test pentru CSM Reșița și ne-am pregătit intens pentru acest meci. Din punctul meu de vedere va fi un derby, deoarece mereu Oradea a terminat pe primul loc în această serie. Mergem cu încredere acolo datorită faptului că am câștigat jocul cu CSU Craiova într-un mod clar. Prima victorie de acasă ne-a dat încredere și sper eu să venim cu cele trei puncte de la Oradea. Băieții au jucat foarte bine cu Universitatea Craiova, dar eu vreau să rămânem cu picioarele pe pământ și să ne facem treaba fiecare atât cât putem de bine. Și mai trebuie să nu uităm că obiectivul nostru este creșterea juniorilor reșițeni. Deocamdată nu mă gândesc la locul I, dar dacă vom termina pe prima poziție voi fi foarte mulțumit. Legat de lot, Heimbach se resimte după ultimul joc, are o accidentare la gleznă, dar sperăm că se va recupera până la ora meciului și va putea evolua. Marian Negru are și el o problemă tot la gleznă, dar se simte mai bine, a alergat un pic și cred că va fi apt de joc sămbătă”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru