Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Proaspăt instalat în funcția de coordonator al secției de handbal a clubului CSM Reșița, Marius Bahan a precizat faptul că proiectul echipei se va baza pe tineri și că se va investi în copii!

„E un început nou şi pentru mine, şi pentru mulţi tineri din handbalul reşiţean, deoarece proiectul nostru pe viitor este să creştem şi să investim în copiii care vin din urmă, inclusiv babyhandbal, minihandbal sau juniori III. Mai sunt nişte probleme la unele grupe, din cauza lucrurilor petrecute în trecut, dar nu mai vreau să scot asta în evidenţă. Avem şi juniorii I şi seniorii. Sunt foarte încântat, vreau să mulţumesc domnului Cristi Bobar şi domnului primar pentru încrederea ce mi-a fost acordată. Detalii foarte multe nu pot să vă dau, vreau doar să spun că sunt entuziasmat. Lucrez la contracte, discut cu băieţii şi încerc să-i conving să fie alături de mine în acest proiect. Echipa de seniori va evolua în Liga a doua, în Divizia A. Colaborez cu Radu Bote, care este antrenorul echipei de seniori. Am şi trimis cererea pentru înscrierea echipei în campionat, urmează ca mâine-poimâine să întocmesc şi cererile pentru echipele de juniori”, a declarat Marius Bahan.

Clubul reșițean a început să prezinte deja unii din jucătorii care, în sezonul viitor, vor evolua pentru echipa de seniori: Marian Negru, Marius Negru (revenit de la CSM Botoșani), Denis Barbu, Raul Heimbach, Olexandr Starchenko sau Denis Dumuță. La capitolul plecări, portarul Paul Simulescu va juca pentru nou promovata CSM Alexandria.

JCS-Ștefan Moraru