Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă într-un joc de pregătire rezultatul este pus în plan secund, înfrângerea Reșiței în amicalul cu Voința Lupac, scor 1-3, l-a deranjat pe Marcel Gușcă, liderul Guardiei Ultra. Acesta trage un semnal de alarmă și nu vrea să mai audă scuze pentru eșecurile înregistrate de echipă!

„Mereu m-am ferit să cert public echipa, echipă pe care o îndrăgesc, dar uneori chiar trebuie. Băieți, puneți osul la treabă! Munciți pentru acest club care este destul de atent cu voi. Munciți pentru oamenii care au rămas alături de voi, pentru oamenii care își pun speranțe în voi. După meciul cu Dumbrăvița am intrat în spital. Vă amintiți? Mii de suporteri au plecat de pe stadion mai supărați ca niciodată. Acest lucru nu trebuie să se mai repete. Nu mai acceptăm nicio scuză. Nu vrem să auzim de arbitraje, terenuri proaste, oboseală și așa mai departe. Orașul acesta are grijă de voi și voi trebuie să aveți grijă să fie rezultate și la final promovare.”, este mesajul postat de Marcel Gușcă pe Facebook.

Probabil după cantonamentul de la Herculane și după ce relațiile de joc se vor consolida, CSM Reșița va avea altă față la reluarea campionatului. Altfel, se anunță zile grele în Valea Domanului

JCS-Ștefan Moraru