Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În comparaţie cu cele 212 locuri de muncă din judeţ oferite în sectorul privat, cele 13 din sectorul de stat sunt puţine, iar despre număr există tot felul de prejudecăţi. Acestea aşteaptă, totuşi, să fie ocupate, contrazicându-i pe cei care spun că n-ar fi nimic de lucru în judeţ!

Astfel, la Reşiţa, Şcoala Gimnazială „Mihai Peia“ angajează secretar, iar Căminul pentru Persoane Vârstnice un medic specialist interne, cu jumătate de normă. Tot în domeniul sănătăţii sunt vacante un post de director financiar contabil la Spitalul de Urgenţă Caransebeş, unul de manager la Spitalul Orăşenesc Oraviţa şi unul de asistent medical generalist cu studii postliceale la Grădiniţa „Floare de Colţ“ din Băile Herculane. Grădiniţa cu program prelungit nr.2 din Caransebeş angajează bucătar, Liceul Bănăţean Oţelu Roşu informatician, iar Şcoala Gimnazială Tirol şofer. Tot în căutare de şoferi sunt şi primăriile din Bocşa şi Ticvaniu Mare, aceasta din urmă având vacant şi un post de referent. Primăria Oraviţa angajează un îngrijitor, cea din Copăcele un muncitor calificat, în timp ce Serviciul Apă şi Canalizare al comunei Eftimie Murgu e în căutarea unui instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze.

Detalii despre condiţiile de participare la concurs pot fi obţinute direct de la instituţiile în cauză, în timp ce în cazul locurilor de muncă din sectorul privat, cei interesaţi pot consulta pagina de Internet a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

JCS-Walter Fleck