Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin are sâmbătă o deplasare dificilă la malul Dunării, la CS Moldova Nouă. Un joc pe care caransebeșenii îl consideră unul dificil, primul din mai multele hopuri peste care trebuie să treacă trupa din Balta Sărată pentru a ajunge la barajul de promovare în Liga 3!

Antrenorul Ion Bica are o misiune și mai dificilă, aceea de a trimite în teren cei mai în formă jucători, după ce caransebeșenii au adus nu mai puțin de 7 jucători în pauza de iarnă. „Un meci dificil pentru noi la Moldova Nouă, cu echipa de pe locul 5, dar sper să venim acasă cu 3 puncte. Singura problemă de lot o avem la Bogdan Dragomir, care s-a accidentat în meciul de Cupă și nu va putea fi folosit, în rest toți jucătorii sunt pregătiți, rămâne ca antrenorul Bica să aleagă formula câștigătoare. Ne-am întărit și pe postul de portar, a venit Paul Burtic de la Avântul Periam, deci ca lot eu zic că stăm foarte bine, cu noii veniți Manea, Derbac, Arjocan sau Ilie Simion. Luăm jocurile pas cu pas, nu ne gândim încă la baraj!”, ne-a declarat directorul sportiv al caransebeșenilor, Silviu Neghină.

Duminica trecută, Magica Balta a disputat un meci în Cupa României, în sferturile de finală ale fazei judeţene, în deplasare, în compania echipei Recolta Rafnic, partidă încheiată cu scorul de 9-1 pentru caransebeşeni. Sâmbătă, însă, de la ora 13, pe stadionul Moise Străinescu din Moldova Nouă adversarul va fi de alt calibru! Tot în această etapă se disputa un alt joc cu implicații la vârful clasamentului, între echipele de pe locurile 2 și 3. Timișul Slatina Timiș, care se află la doar două puncte de Magica Balta, merge duminică la Ocna de Fier și nu vrea să facă pași greșiți în lupta de urmărire a liderului.

JCS-R.M.