Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cupa României U17 la lupte s-a desfășurat în perioada 17-20 aprilie, la Buziaș, competiție la care reșițenii au reușit să iasă în evidență!

Elvira Drăgan (categoria 46 de kg) a cucerit medalia de aur, Iasmina Golea (categoria 65 de kg) a luat argintul, iar Brian Techerean (categoria 110 kg) a câștigat medalia de bronz. De asemenea, bronz a obținut și echipa formată din Rafael Barboș, Mastrostefano Emanuel, Cască Mario Cristian, Rădulescu Avram, Giurgică Iosif, Balint Darius, Rădulescu Raul, Stoia Eduard, Trif Ionuț și Techerean Brian. În urma acestor rezultate, sportivii au reușit să se califice la Campionatul Balcanic și la cel European.

„Sportivii de la CSM și CSȘ Reșița au obținut rezultate foarte bune. Totodată, aș menționa faptul că această competiție a constituit și un criteriu de selecție pentru a participa la Campionatele Balcanice și Europene. Elvira Drăgan și-a adjudecat dreptul de-a participa la Campionatul European și totodată la Campionatul Balcanic. Iasmina Golea s-a calificat la Campionatul Balcanic, iar Brian Techerean va face selecție pentru a participa și el la Campionatul Balcanic. Această competiție se va desfășura în Grecia, în perioada 4-5 mai. De asemenea, aș dori să mai precizez faptul că, în perioada 23 aprilie – 4 mai, la Reșița, se va desfășura un stagiu de pregătire cu lotul național U15, unde vor participa 20 de sportivi. Practic, pe fiecare categorie, cei care au obținut locul I și II pe țară se vor pregăti în această perioadă la Reșița. Staff-ul va fi coordonat de Adrian Dacica!”, a declarat antrenorul Florin Dință.

Sportivii sunt antrenați de Adrian Dacica, Florin Dință și Andrei Franț.

JCS-Ștefan Moraru