Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Din campionatul Ligii a IV-a din Caraș-Severin mai sunt de disputat șase etape, iar până în acest moment lider este ACS Magica Balta Caransebeș, cu 46 de puncte!

Echipa din cartierul caransebeșean s-a impus în etapa a XVI-a cu scorul de 3-1, acasă, cu ACS 2017 Slatina Timiș, „triplă” Goriță Negrei pentru gazde, gol Neagu pentru oaspeți. CSO Anina, cu 43 de puncte, se ține aproape în clasament de Magica Balta. Formația pregătită de Nelu Badea a reușit în ultima etapă să câștige prin dubla lui Vlad, cu scorul de 2-1, pe terenul formației AS Banatul Ocna de Fier, echipă ce ocupă al treilea loc în campionat, cu 34 de puncte. Aproape de Ocna de Fier se află și CS Oravița, cu 32 de puncte acumulate. Pe ultimele locuri în Liga IV-a Caraș-Severin se află Foresta Armeniș și ACS Mundo Reșița, cu trei puncte, respectiv un punct.

Câștigătoarea Ligii a IV-a Caraș-Severin va disputa baraj de promovare în Liga 3 cu echipa de pe primul loc din campionatul județean din Hunedoara. Meciul tur va fi pe 18 iunie, în județul vecin, returul fiind programat o săptămână mai târziu pe terenul cărășenilor.

JCS-Ștefan Moraru