Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac s-a impus sâmbătă, 12 noiembrie, cu scorul de 4-0, în confruntarea cu CS Armata Aurul Brad, din etapa a XII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Cărășenii au marcat prin Urdea („dublă” în minutele 46 și 59), Danci (minutul 22) și V. Lolea (minutul 72)!

„Am obținut o victorie la scor și este adevărat faptul că am folosit mai mulți tineri. Se pare că avem calitate la nivelul tinerilor pe care îi avem în lot. Unii deja au confirmat, iar alții probabil mai au nevoie de puțin timp. A fost un joc la discreția noastră, am putut face o posesie îndelungată, iar adversarii n-au reușit să ne pună mari probleme. Îmi felicit pe această cale jucătorii pentru prestația și atitudinea arătată în teren și mă bucur că ne-am adăugat în clasament încă trei puncte. Sper ca și în următorul meci să obținem toate punctele. În etapa viitore vom întâlni Progresul Ezeriș. Este bine că ne-am apropiat de zona play-off-ului. Suntem la două puncte de locul 4. Mai avem mult de muncă, dar sper să continuăm în aceeași manieră de joc”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

Voința Lupac: D. Petruț, F. Cega, A. Săndescu, D. Vasilescu, R. Dalea, A. Vaștag, C. Danci, A. Caia, A. Giurică, F. Lucica și S. Urdea. Rezerve: D. Trașcă, V. Marcu, O. Dan, V. Lolea, A. Clement, M. Podină și T. Kawagoe.

Voința a trecut în clasament peste Jiul Petroșani, a urcat pe 5 cu 20 de puncte acumulate, iar scopul echipei pregătite de Dobre este accederea în play-off. Urmează pentru „croați” duelul de sâmbătă, 19 noiembrie, cu FC Progresul Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru