Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Filiala județeană a PNL a fost prima formațiune care s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 11!

Conduși de liderul formațiunii, senatorul Marcel Vela, liberalii au predat azi, la ora 11, judecătorului Rustin Ciasc, președintele Biroului Electoral, listele cu semnături de susținere și dosarele candidaților pentru Senat (Diana Loreta Păun, Ovidiu Rădoi, Ghiță Sporea și Cătălin Golu) și Camera Deputaților (Marcel Vela, Dumitru Rujan, Jaro Marșalic, Daniel Surdu, Cornelia Fetea, Doru Cîrdei și Doru Sorin Coșei).

Liberalii cărășeni se declară pregătiți pentru a intra în campania electorală. „Dorim ca aceasta să fie una pozitivă în care să prezentăm, toți candidații, ce inițiative dorim să promovăm în Parlamentul României și cât de necesare și utile sunt ele pentru cetățenii din Banatul de Munte și Caraș-Severin, pentru toată lumea și nu în ultimul rând pentru reprezentanții autorităților locale, conducerilor UAT-urilor, care au nevoie de susținere pe proiecte, programe de dezvoltare. Așa cum știți, PNL a promovat Programul <<Anghel Saligny>> și nu există localitate în județ în care, indiferent de culoarea politică a primarului, să nu se deruleze proiecte. Context în care noi vom fi alături de ei și vom susține derularea, finanțarea și în același timp extinderea proiectelor pe care doresc să le implementeze. Sper să reușim să convingem cât mai mulți alegători că formula prezentată de către PNL este o formulă câștigătoare și necesară pentru dezvoltarea și ajutorarea județului în toate domeniile ce țin de activitatea parlamentară.“, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.

JCS-Walter Fleck

Adaugă comentariu