Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Sub genericul „Magica Balta pedalează”, duminică, de la ora 10, echipa Kinder Hilfe organizează o ieșire cu bicicletele, dedicată tuturor, pentru sănătate și independență!

Magicienii din Balta Sărată vă invită la o pedalare prin oraș, iar locul de întâlnire este la terenul sintetic de fotbal din cartier. Scopul acestei activități sportive este acela de a promova un stil de viață sănătos prin mișcare și prin practicarea ciclismului în municipiul Caransebeș. Traseul este de aproximativ o oră, se va merge organizat, cu respectarea tuturor regulilor de circulație. Copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte! Așadar, dacă ești din Caransebeș sau de oriunde altundeva și vrei să îți petreci o duminică într-o companie plăcută, alături de alți iubitori de pedalat, pregătește-ți casca, apa, și pe biciclete înainte! Vara asta ne răcorim pedalând!”, este mesajul celor de la Kinder Hilfe, un ONG unde profesorii Mietta și Cosmin Petruța-Iovanovici se ocupă de educația a 18 copii, cei mai mulți din cartierul Balta Sărată.

Evenimentul este finanțat prin fondul RO Bike Valley, cu sprijin de la Fundaţia Comunitară Timişoara, Fundația Comunitară Banatul Montan și este susținut de Decathlon România.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu