Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Jurnal de Caraş-Severin, singurul cotidian al judeţului, aniversează azi ediţia cu numărul 9.500. Am răzbătut văile şi crestele anilor, în primul rând, datorită aprecierii dumneavoastră! Vă mulţumim şi, împreună, vrem să ducem povestea mai departe!

Un succes real al celor care l-au înfiinţat, susţinut şi condus, al celor care au muncit şi muncim pentru el. Dar, deopotrivă, este o reuşită a cititorilor şi colaboratorilor noştri, a acelor oameni minunaţi care au înţeles că Jurnal de Caraş-Severin este ziarul acestui judeţ.

De-a lungul timpului v-am oferit informaţiile locale, naţionale şi internaţionale de care aţi avut nevoie; am fost alături de pensionari, de elevi, de dascăli, de oameni aflaţi în nevoie, de instituţii; am încercat să fim o şansă pentru cei care au crezut în noi, un sprijin pentru cei care ne-au cerut ajutorul, o oază de linişte pentru cei care ne citesc, un echilibru al unor realităţi tot mai dezechilibrate.

Din respect pentru cititori, ziarul nu a fost transformat, în campaniile electorale, în tărâmul noroaielor politicianiste, fapt observat şi apreciat de foarte mulţi dintre dvs. Am evidenţiat lucrurile bune şi am scris despre neregulile din orice domeniu.

Nu ne-am aventurat în şocul trecător al minutului, am cântărit şi verificat fiecare informaţie, iar de-a lungul a 9.500 de zile am făcut istoria clipei! Şi am scris-o obiectiv şi echilibrat, conştienţi de faptul că deşi o ediţie este pentru o zi, ziarul este pentru istorie – istoria judeţului Caraş-Severin.

JCS-Nina Curiţa