Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La Complexul Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster” din Reşiţa s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute Cupa „Toamnei” la înot, care a reunit la start opt familii!

Cupa „Toamnei” a avut loc în cadrul proiectului „Reşiţa în mişcare – sport pentru toate vârstele”, iniţiativă lansată de primăria reşiţeană cu scopul de a oferi reșițenilor o alternativă de a petrece timp de calitate împreună cu familia. Ștafetele formate din părinți și copii s-au întrecut, iar clasamentul final nu a contat, fiind o competiție amicală.

„Am avut alături de noi opt familii. Părinții și copiii au venit să-și petreacă un timp minunat împreună la Bazinul Olimpic. Atmosfera a fost foarte plăcută, copiii au fost bucuroși, părinții entuziasmați. Au fost şi persoane care s-au prezentat pentru prima dată la acest concurs şi cred că s-au simțit bine. Premiile au constat în: abonament la bazinul de înot o lună de zile – din 1 până în 31 octombrie – părinte cu copil; abonament la cinematograful Dacia în perioada 1-31 octombrie, 2 persoane, adult şi copil, de două ori în luna octombrie, și abonament lunar la Grădina Zoologică”, a spus Luminița Dobrescu, fosta mare campioană de înot.

JCS-Ștefan Moraru