Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. În sezonul rece, principala piesă din garderobă în care este bine să investești este un palton damă. Cu un aspect elegant, potrivit pentru fiecare eveniment sau ținută, acest obiect vestimentar se poate adapta oricărui stil, mai ales dacă îți place să adaugi și diferite accesorii precum fular, mănuși ori elemente decorative sau broșe.

În ultimii ani, modelele au păstrat o linie clasică, însă adesea este bine să urmărești și alte detalii care fac ca un palton damă să merite investiția. Află mai multe detalii despre cele mai dorite modele, dar și caracteristicile pe care să le ai în vedere în momentul achiziției în articolul pe care ți l-am pregătit în continuare.

Palton damă supradimensionat

Primul model care se află deja de câțiva ani pe lista celor mai dorite tipuri de palton damă este cel supradimensionat. Cu o croială amplă, acest model are de obicei o linie ușor masculină și oferă posibilitatea de a purta și haine mai groase, precum un cardigan damă.

Paltoanele supradimensionate oferă confort fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul. Modelul a fost prezentat adesea atât pe podiumurile prezentărilor de modă, cât și în ținutele celor mai cunoscuți creatori de conținut din întreaga lume.

Poartă paltonul supradimensionat împreună cu orice ținută îți dorești. De la rochii elegante din materiale fine sau, iarna, din catifea, la combinații casual cu jeans și cămăși damă. Un palton damă supradimensionat îți oferă practic șansa de a te juca cu ținuta ta, având pe deasupra un element călduros și confortabil.

Acordă întotdeauna atenție lungimii unui palton damă supradimensionat. O variantă lungă, până la glezne oferă un aspect ușor neglijent dacă nu îl vei purta cu o ținută elegantă. Pe de altă parte, un astfel de model într-o lungime mai scurtă (gambe), poate fi alegerea potrivită pentru a fi purtat zi de zi.

Palton damă wrap (parte peste parte)

Printre cele mai elegante modele de palton damă se numără, desigur, și cel parte peste parte. Acesta este o alegere atemporală și elegantă care poate fi purtată și în sezoanele următoare. Datorită croielii, paltonul se strânge în talie cu un cordon, evidențiind astfel zona. Acest detaliu oferă un plus de eleganță și se potrivește fiecărei conformații.