Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre o campanie a PSD, un proiect de suflet pentru țara noastră, după cum mărturisesc cei doi parlamentari social-democrați cărășeni!

Cumpără românește! Un mesaj potrivit pentru noi, un proiect din suflet pentru țara noastră. Este modul potrivit prin care cu toții putem contribui la bunăstarea noastră și la dezvoltarea afacerilor românești. Mă bucur că premierul nostru, Marcel Ciolacu, transmite și aplică acest mesaj patriotic în aceste vremuri complicate. Cumpără românește este o campanie a PSD!“, a precizat senatorul social-democrat Adrian Torma.

În cadrul aceleiași campanii, șeful PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, a precizat: „Mă alătur și eu deciziei Premierului Marcel Ciolacu și îmi iau angajamentul ca, în mandatul meu, Consiliul Județean Caraș-Severin și instituțiile subordonate să achiziționeze doar automobile produse la fabricile din România. Este o formă de patriotism și de respect față de cetățean. Noul Duster, produs la fabrica Dacia de la Mioveni, lansat oficial, chiar arată bine și îndeplinește toate condițiile de calitate și confort pentru instituțiile statului român. Dacia este o poveste de succes românească (în parteneriat cu francezii de la Renault), dar și o dovadă a capacității noastre de a ne reinventa. Ceea ce îmi doresc foarte mult și pentru Caraş în 2024. Alături de colegii mei din PSD, vă încurajez și pe dumneavoastră să cumpărați românește, pentru că, în felul acesta, creăm locuri de muncă și dezvoltăm România.“

JCS-T.K.