Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 25 septembrie, cu scorul de 3-0, partida cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu II, din etapa a V-a a Ligii 3, Seria a VII-a. Mediop a reușit un hat-trick în minutele 10, 52 și 57, iar Reșița rămâne lidera seriei cu maximum de puncte și după acest meci!

Rosso-nerii au controlat partida încă din startul ei și nu s-a pus în niciun moment problema echipei învingătoare. Formația din Târgu Jiu a avut în teren mai mulți jucători foarte tineri.

„Am tratat foarte serios acest meci, îmi felicit echipa pentru că a făcut acest lucru. Era important să câștigăm, am întâlnit o echipă tânără. Este bine că am început foarte bine jocul, am marcat repede, iar apoi am ratat mai multe situații de poartă. Le-am spus încă de la pauză jucătorilor să nu se precipite și sunt mulțumit de evoluția lor. A fost o diferență clară de evoluție între noi și Viitorul Pandurii II. Mă bucur că suntem pe primul loc, vrem să avem un parcurs perfect. Mă bucur pentru Mediop pentru acest hat-trick și mă mai bucură faptul că avem mai mulți jucători în lot care pot înscrie. Am adus foarte mulți jucători noi, eu sunt un antrenor nou pentru Reșița. Cu unii jucători am lucrat, cu alții nu, este normal să apară omogenitatea după un timp”, a declarat antrenorul Dan Alexa.

CSM Reșița: Sebastian Micu, Sergiu Rimovecz, Cătălin Ion, Ștefan Bărboianu, Ionuț Cioinac, Sebastian Velcotă, Amir Jorza, Valentin Munteanu, Ndiaye Mediop, Ion Vasluian și Gakou Aboubacar. Rezerve: Cristian Zimmermann, Iulian Ciubotaru, Nicolae Sima, David Staiculescu, Nicușor Fota, Andrei Mura, Demetris Cristodulo, Laurențiu Breșneni și Marian Drăghiceanu.

JCS-Ștefan Moraru